fbpx

Neymar er nu kun Barcas plan B på spillermarkedet

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 26.05.20

© Getty Images
// Neymar

Rygterne om et gensyn med Neymar i Barca-trøjen er endnu en gang blusset op i kølvandet på sommerens transfervindue. Denne gang ser det dog ud til, at brasilianeren må tage til takke med at være klubbens plan B.

Trods gentagne, ihærdige forsøg fra Barcas såvel som Neymars side, nåede man ikke til enighed med PSG i fjor. Mange gættede derfor på, at forhandlingerne ville fortsætte ved dette års transfervindue. Man skulle da heller ikke langt ind i sæsonen, inden rygterne om et Neymar-comeback nok en gang prydede sportsaviserne i den catalanske hovedstad.

Det ser dog ud til, at Barcelonas prioriteter har ændret sig en smule. Skal man tro diverse catalanske og spanske medier, er man fortsat interesseret i Neymar, men klubbens hovedtransfermål er Inters Lautaro Marinez samt Juventus' Miralem Pjanic. Det vurderes samtidig meget usandsynligt, at man får råd til alle tre profiler på en gang.

Flere faktorer besværliggør fortsat et gensyn med Neymar. Trods brasilianerens popularitet i omklædningsrummet, navnligt hos Messi og Suárez, er der fortsat mange, der har svært ved at se igennem fingre med den måde, Neymar forlod klubben på i 2017. Man bekymrer sig ligeledes om PSG-stjernens flamboyante livsstil udenfor banen.

Den største barriere ser dog ud til at blive det økonomiske aspekt. Corona-krisen har ikke gjort regnskabet lettere at få til at gå op for Barca-ledelsen, som i forvejen råder over verdens markant dyreste trup, når det kommer til lønninger. Det ligner derfor svær mission - om end ikke umulig.

Flere medier beretter dertil om, at en aftale med henholdsvis Lautaro Martínez og Miralem Pjanic står lige for døren. Skulle forhandlingerne falde til jorden, er det dog ikke umuligt, at Barca sætter alt ind for at hente Neymar en gang for alle.

.:FORSIDE:.