Lige nu er kun Piqué klar i det centrale forsvar

Rune Stentoft Arlbjørn - 29.07.20

© Getty Images

Ronald Araujo blev skadet i søndagens finale mod CE Sabadell. Det betyder, at Barca nu kun har Gerard Piqué til rådighed i det centrale forsvar, her halvanden uge før det går løs mod Napoli i Champions League.

Det ser ikke godt ud for Barca i det centrale forsvar forud for Champions League-kampen mod Napoli, da catalanerne kun har Piqué til rådighed. Samuel Umtiti, Clement Lenglet og Ronald Araujo er alle ude med skader.

Samuel Umtiti ser ikke ud til at blive klar til kampen mod Napoli, da han stadig har problemer med venstre knæ. Det samme gør sig gældende for Ronald Araujo, der er ude med en forstuvet ankel. Det kan godt tage flere uger at blive klar efter sådan en skade.

Clement Lenglet ser derimod ud til at blive klar til kampen mod Napoli. Lige nu er han ude med med lyskeproblemer, men ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo, så bliver Lenglet lige klar i tide. Han trænede dog for sig selv i går.

Kigger man på hvilke alternativer, der er til det centrale forsvar, så har Vidal og Busquets tidligere vikarieret der, men de er begge ude med karantæne mod Napoli. De Jong kan også spille i forsvaret, mens Barca også kan kigge mod Barca B. Her har man Chumi og Cuenca. Chumi har allerede tidligere spillet for førsteholdet.

.:FORSIDE:.