fbpx

Barca har ikke vundet på Balaídos siden 2015

Rune Stentoft Arlbjørn - 01.10.20

© Getty Images
// Celta

Når Barca i aften gæster Estadio de Balaídos for at møde Celta de Vigo, så venter der en utrolig svær opgave for catalanerne. Barca har ikke vundet hos aftenens modstander siden et opgør tilbage i 2015.

De seneste fem besøg på Balaídos i liga-sammenhæng er endt uden sejr til Barca. Celta har vundet tre af opgørene og to af dem er endt uafgjort. Det taler for en klar dominans af galicierne på hjemmebane mod Barca. Man skal helt tilbage til 2015 for at finde den seneste catalanske sejr på Balaídos.

Det var en kamp, som var svær for Barca. Man skulle helt hen til den 73. minut for at finde en scoring i kampen. Xavi sendte en frispark ind i panden på Jeremy Mathieu, som scorede til 1-0, der blev kampens resultat. Det er dermed længe siden, at Barca har vundet i Vigo. Det vidner om, at det bliver en svær kamp i aften.

Barca og Celta Vigo har begge fået en god start på La Liga. I aften skal Barca så forsøge at tage deres første sejr på udebane mod Celta siden 2015 mod et formstærkt galicisk mandskab. Der er kampstart klokken 21.30 og en time før er startopstillingen til kampen klar.

.:FORSIDE:.