Barca har ikke travlt med at forlænge med Valverde

FCBARCELONA.DK - 12.09.18

Selvom alle i Barcelona er tilfredse med Ernesto Valverdes arbejde som træner, har klubben ikke tavlt med at forhandle forlængelse af hans kontrakt, der udløber efter denne sæson. Det bekræftede klubbens talsmand Josep Vives i dag.

Valverde tegnede for et år siden en 2-årig kontrakt med mulighed for forlængelse med et år mere. Der har været forlydender om, at man allerede nu er i gang med at forhandle en ny aftale, noget som Valverde selv afviste kategorisk forleden.

Klubbens talsmand, Josep Vives, bekræftede i dag, at der ikke er grund til hastværk. "Vi udtaler os ikke om kontraktmæssige forhold, men vi er alle meget tilfredse med Ernesto Valverde, både i hans rolle som træner og hvad han ellers står for. Det tror jeg alle er enige i" kom det fra ham i dag.

Vives har ingen problemer med, at Valverde ikke vil tale forlængelse lige nu. "Vi giver ikke nogen frist til Valverde. Vi respekterer vores træner og han ved når tiden er rigtig. Lige nu skal han koncentrere sig om sit arbejde. Det respekterer vi og så modnes tingene nok hen af vejen" sagde han videre.

.:FORSIDE:.