fbpx

Barca har ikke tabt siden fyringen af Ronald Koeman

FCBARCELONA.DK - 02.12.21

// Ronald Koeman

instabar


En trænerfyring har som oftest til formål at ændre en utilfredsstillende udvikling, uden at der er garanti for at det sker. I Barcas tilfælde har effekten dog været positiv, for holdet har ikke tabt en eneste kamp siden Koemans fyring.

Først et ydmygende 1-2 nederlag i El Clásico mod Real Madrid på Camp Nou og dernæst et 1-0 nederlag mod oprykkerne fra Rayo Vallecanom, fik præsident Laporta til stoppe samarbejde med Ronald Koeman.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca valgte i første omgang at udnævne B-holdets Sergi Barjuan som trænervikar og han fik tre kampe med holdet. Det resulterede i en enkel sejr og to uafgjorte kampe. 1-1 kampen mod Alavés og 3-3 mod Celta Vigo viste tydeligt, at problemerne med spillet ikke var løst, men holdet tabte i det mindste ikke nogle kampe med Barjuan.

Så kom Xavi til og også han har haft tre kampe på sidelinjen. Her er udbyttet to sejre og en uafgjort. Sidstnævnte var 0-0 opgøret mod Benfica, hvor Barca havde fortjent at vinde.

Kendsgeringen er således, at Barca ikke har tabt siden Koeman blev fyret. Tre sejre og tre uafgjorte er det blevet til, hvilket ikke kan undgå at skabe en smule optimisme efter en svær sæsonstart.

Barcas næste opgave er på lørdag, hvor de tager imod Real Betis, der overraskende indtager en 5. plads i ligaen, hvor Barca ligger nr. 7. Det ligner derfor en nøglekamp, hvor Xavi skal forsøge at hente endnu en sejr med holdet.

.:FORSIDE:.