fbpx

Barca har en god statistik på Mestalla

FCBARCELONA.DK - 20.02.22

// Valencia

ps5 art


Møderne mellem Barca og Valencia er historiske, for hele 173 gange er de to klubber tørnet sammen i La Liga. Ser man på statistikken i nyere tid på Mestalla, er der god grund til optimisme i Barca, for kun ét af de seneste 14 opgør er tabt.

Kampene mellem Barca og Valencia er som oftest både underholdende, målrige og spændende. Ikke desto mindre har Barca haft noget af en overhånd på det seneste i de indbyrdes møder, også når man kigger på opgørene på Mestalla.

Artiklen fortsætter under annoncen


Eneste gang Barca har tabt i de seneste 14 besøg var for cirka to år siden, da Valencia vandt med 2-0. Ellers er seks af kampene vundet af Barca og hele syv endt uafgjort.

Et godt bud på et resultat i dagens kunne derved være uafgjort, hvilket historisk set ikke er et skidt resultat på en svær bane som Mestalla, men Barca er under pres i kampen om top 4 placeringerne, så catalanerne har reelt ikke råd til at smide point.

I det omvendte møde tidligere på sæsonen på Camp Nou vandt Barca med 3-1 på scoringer af Fati, Memphis og Coutinho. Ingen af dem er med i dagens kamp. Fati og Memphis er skadet, mens Coutinho er i Aston Villa på en lejeaftale.

Seneste gang at Barca gæstede Mestalla var i maj måned sidste år, hvor det blev til en catalansk 2-3 sejr efter en spændende kamp, hvor Messi nettede to gange.

Kampen i dag spilles kl. 16.15 og den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.