fbpx

Barca har brugt flest U21-spillere af alle i ligaen

FCBARCELONA.DK - 15.01.22

// La Liga

ps5 art


En markant kendetegn ved Barcas mandskab denne sæson er, at holdet benytter mange unge spillere. Ser man alene på ligakampene har Barca brugt hele tolv U21-spillere og det er klart flere end de øvrige hold i La Liga.

Hverken Barcas forhenværende træner Ronald Koeman eller hans afløser Xavi Hernández, har været bange for at give klubbens unge talenter chancen. Det har i et vist omfang været nødtvunget på grund af mange skader og fravær på grund af corona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her hvor man er nået halvvejs i ligaen, har Barca brugt 12 spillere i kategorien U21. Der er tale om  Eric Garcia, Sergiño Dest, Nico, Pedri, Ansu Fati, Balde, Yusuf Demir, Gavi, Abde, Ilias Akhomach, Álvaro Sanz og Estanis.

Det tal øges til 13 når 21-årige Ferran Torres får sin første ligakamp om en uge, hvor Barca møder Alavés. Torres fik sin debut for Barca i onsdags, men det var i supercuppen.

Real Sociedad er det hold der kommer tættest på Barca med otte U21-spillere, mens Espanyol, Real Madrid, Mallorca og Valencia følger med syv.

Flere af de unge spillere har grebet chancen flot og må forventes at få en flot karriere i Barca. Det handler primært om Eric García, Nico, Pedri, Ansu Fati og Gavi, der meget vel kan komme til at udgøre stammen på fremtidens Barca-mandskab.

.:FORSIDE:.