Barca har brug for at vinde igen

FCBARCELONA.DK - 12.02.19

© Getty Images

Med 0-0 kampen mod Bilbao søndag aften er Barcas tre seneste kampe endt uden sejr. Derfor er der nu et stort behov for at komme tilbage på sejrssporet og træner Valverde har en hel uge til at arbejde med spillerne i.

Selvom Barca stadig fører ligaen med seks point og stadig kan kvalificere sig til pokalfinalen, har holdet oplevet en lille resultatmæssig krise den seneste uge. 2-2 mod Valencia, 1-1 mod Real Madrid og senest altså 0-0 mod Bilbao har været udbyttet af de tre seneste kampe.

Denne uge er for en sjælden gangs skyld fri for en kamp midt på ugen og det udnytter Valverde til at give sine spillere et par fridage. Samtidig har han gode betingelser for at få talt om de tre kampe der ikke gav sejr og hvad der skal rettes.

Reaktionen skulle meget gerne komme på på lørdag, når Barca tager imod Valladolid. Her vil alt andet en sejr være en kæmpe skuffelse, ikke mindst fordi det vil give Real Madrid mulighed for at nærme sig yderligere.

Selvom Barca stadig fører med seks point, er formstærke Real Madrid begyndt at nærme sig. For blot to runder siden var de 10 point efter Barca, men den afstand er nu reduceret til seks point. Dertil kommer, at de to ærkerivaler mødes i ligaen den 2. marts på Santiago Bernabeu.

Derfor er det bydende nødvendigt, at Barca igen begynder at vinde og set skal ske lørdag aften.

.:FORSIDE:.