fbpx

Barca har brug for at komme op af det sorte hul

FCBARCELONA.DK - 21.04.22

// La Liga // Real Sociedad

Der er ikke meget at glæde sig over lige nu i Barcelona. Holdet har leveret nogle skuffende resultater på det seneste og så er der tilskuerskandalen mod Frankfurt. I aften har holdet mulighed for at genskabe lidt optimisme.

Efter en lang periode med opløftede resultater og god stemning på Camp Nou, faldt det hele pludselig til jorden i påsken. Først den uventede exit i Europa League, så al polemikken med de mange tyske fans på Camp Nou, hvorefter fulgte fadæsen mod Cádiz. Euforien var vendt til krisestemning på mindre end en uge.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er en skidt udvikling for Xavi, der ellers syntes på rette vej. Hvor man for få dage siden kunne håbe på spænding om mesterskabet til det sidste, handler det nu udelukkende om at sikre sig den eftertragtede plads i top 4.

Skal det lykkes, skal nedturen stoppes, for ellers kan det gå rigtig galt. Ingen tør forestille sig en sæson uden Champions League deltagelse, men det er der en reel risiko for, hvis ikke Barca får rettet op på tingene.

Derfor er der brug for en positiv oplevelse hurtigst muligt og meget gerne i aften i San Sebastián, når Barca møder Real Sociedad, der er en direkte konkurrent til top 4 placeringerne. Kan Barca komme hjem med alle tre point, vil det straks genskabe lidt optimisme inden sæsonens sidste runder.

Modsat vil et nederlag få alle røde lamper til at lyse, for så kan der reelt opstå tvivl om det lykkes at nå top 4 målsætningen.

Kampen mod Real Sociedad fløjtes i gang kl. 21.30 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.