Barca har brændt 7 uf af 17 straffespark denne sæson

FCBARCELONA.DK - 23.01.21

© Getty Images

Mon ikke Ronald Koeman sætter sin spillere til at træne straffespark den kommende tid? Behovet er i hvert fald tydeligt, for i denne sæson har spillerne brændt næsten halvldelen af de straffespark holdet har fået.

Indtil nu i denne sæson har Barca sparket 17 straffespark, hvor 12 af dem er kommet i kampene, mens fem kom i straffesparkskonkurrencen i supercup semifinalen mod Real Sociedad.

Det gik udemærket fra 11-meter pletten i starten af sæsonen, hvor der blev scoret på syv ud af otte spark. Kun Griezmann brændte i en kamp mod Betis i 9. spillerunde af ligaen.

Derfra begyndte problemerne, for holdets 9. og 10. straffespark blev brændt af henholdsvis Messi og Braithwaite. Så kom straffesparkskonkurrence mod Real Sociedad, hvor De Jong og Griezmann brændte.

De ærgerlige takter fulgte i pokalkampen mod Cornellá torsdag aften, hvor Pjanic og Dembélé missede fra 11-meterpletten i den ordinære spilletid. Holdet har således brændt seks ud af de seneste ni spark.

Det er Messi der er holdets straffesparksskkytte og han har scoret på fem ud af sine seks spark. De øvrige straffespark er kommet i kampen hvor argentineren ikke har været med.

Spørgsmålet er så hvem der tør tage det næste straffespark, hvis Messi ikke er på banen.

.:FORSIDE:.