Barca har aldrig tabt i ligaen med Vidal fra start

Anders Lang Jensen - 08.10.19

© Getty Images

Efter et formidabelt indhop i Champions League-kampen mod Inter, fik Vidal sæsonens første plads i startopstillingen i sejren over Sevilla. Her leverede han atter en solid præstation og endda med en scoring til følge.

Mange fantastiske offensivspillere er en del af Barca-truppen, men enkelte spillere i truppen skal også holde sammen på tropperne og levere der uskønne og arbejde. Chilenske Arturo Vidal er én af disse og hans rolle er ikke uvæsentlig.

Det underbygges af en interessant statistik for Barca-mandskabet. Ifølge statistik-mediet Opta, har Barca aldrig tabt en ligakamp med Arturo Vidal i startopstillingen. Det er blevet til 15 sejre og otte uafgjorte i de 23 kampe, chileneren har startet inde i den spanske liga i sin Barca-tid.

Vidal har siden sit skifte til den catalanske klub i 2018 måtte tilpasse sig flere forskellige roller med mange indskiftninger. I alt er det blevet til 59 kampe, men statistikken uden nederlag med Vidal fra start, vidner om et uhyre højt niveau og et arbejdsraseri hvis vigtighed ikke er til at tage fejl af.

.:FORSIDE:.