Barca har accepteret deltagelse i europæisk superliga

FCBARCELONA.DK - 28.10.20

© Getty Images

Under tirsdagens pressemøde med Josep Maria Bartomeu, hvor han offentliggjorde, at han og ledelsen træder tilbage, bekræftede han også, at man har accepteret at deltage i en europæisk superliga.

Det var under tirsdagens pressemøde, at den afgående præsident Josep Maria Bartomeu annoncerede, at ledelsen mandag har accepreret deltagelsen i en europæisk superliga.

'I dag kan jeg offentliggøre, at vi i går accepterede og godkendte rammerne for vores deltagelse i en europæisk superliga. Vores deltagelse vil sikre klubben økonomisk. Denne beslutning skal dog godkendes af den nye ledelse og ved en generalforsamling' sagde Bartomeu.

Dermed bekræftede Bartomeu altså også, at beslutningen om at deltage i en fremtidig europæisk superliga skal godkendes af medlemmerne ved en generalforsamling. Catalaneren nævnte intet om, hvor vidt deltagelsen vil være på beskostning af enten den spanske liga eller Champions League.

Der har tidligere været tale om oprettelsen af en europæisk superliga, hvor de største hold kan dyste mod hinanden. Den mulighed ser nu ud til at være rykket tættere på.

.:FORSIDE:.