Barca håber at sælge Coutinho og Todibo snarest

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.06.20

© Getty Images

Den 30. juni slutter regnskabsåret for Barca, der følger sæsonen, og denne dato nærmer sig med hastige skridt. Inden da håber catalanerne at få solgt Coutinho og Jean-Clair Todibo.

Corona-krisen har sat sine spor rent økonomisk i Barca og for at få balance i regnskabet, har catalanerne brug for penge i kassen. Det skal ske via spillersalg og her er håbet at få solgt Coutinho og Todibo inden udgangen af juni, så salgene af dem kan komme med i indeværende regnskabsår.

Der er stor interesse for Coutinho fra Premier League, men endnu har ingen af de mange nævnte klubber fra England gjort noget seriøst ud af deres interesse for brasilianeren. Håbet for Barca er at kunne sælge Coutinho for 70 mio. euro.

For Todibos vekommende er der også stor interesse fra Premier League. Barca har en løs aftale med Everton om en handel på 20 mio. euro plus fem mio euro i variabler. Her håber Barca at indkassere 25 mio. euro for franskmanden. Der er også interesse fra flere tyske og italienske klubber for Todibo.

Det haster altså lidt, hvis Barcas 2019/20 regnskab skal forbedres med indtægter fra de to spillere.

.:FORSIDE:.