fbpx
Annonce

Barca håber at kunne forlænge med García Pimienta

FCBARCELONA.DK - 10.03.20

// Barca B // Pimienta

Trods meget svære vilkår er Barca B en seriøs kandidat til oprykning fra 2. division B. Træner García Pimientas kontrakt udløber til sommer, men i Barca håber man på, at kunne aftale en forlængelse.

I Barca er der stor enighed om, at García Pimienta udfører et formidabelt arbejde med klubbens B-hold, der lige nu ligger på andenpladsen i 2. division B, gruppe 3, og derved er med i oprykningskampen til landets næstbedste række, 2. division A.

Vilkårene for Pimienta har været rigtig svære denne sæson, for han har konstant måtte afgive spillere til førsteholdet, hvilket naturligt svækker hans eget hold og gør det sværere at få spillerne til at fungere sammen. Han har selv ofte måtte trække i stor stil på ynglingeholdet Juvenil A og alligevel er Barca B tophold.

Derfor er det oplagt at Barca ønsker at forlænge med Pimienta, hvis kontrakt udløber til sommer. Der har angiveligt været holdt et indledende møde, men endnu er der intet nyt om en forlængelse.

Avisen El Mundo Deportivo fortæller, at der er planlagt et nyt møde, hvor fremtidsplanerne skal drøftes. Spørgsmålet er nemlig, om Pimienta har mod på større udfordringer udenfor Barcelona.

Han blev nævnt som en midlertidig løsning i stedet for Ernesto Valverde i januar måned, men her faldt valget som bekendt på Quique Setién. Der er helt sikkert andre klubber der hellere end gerne vil have Pimienta, så tilbud kommer han næppe til at mangle.

García Pimienta er dog Barca-træner helt ind til benet. Han startede som ungdomstræner i 2001 og har stille og roligt arbejdet sig op gennem rækkerne. Han er utroligt respekteret i klubben og han har tidligere udtalt, at han er meget taknemmelig og tager de job som klubben tilbyder ham.

Derfor er det nok mest sandsynligt, at Barca og Pimienta snart bliver enige om en forlængelse.

.:FORSIDE:.