Barca forventer rekordindtægter i denne sæson

FCBARCELONA.DK - 19.09.19

Barca præsenterede tidligere i dag budgettet for den sæson der lige er skudt i gang. Her forventes indtægterne for første gang nogensinde at overstige 1 milliard euro og samtidig forventes der overskud for 9. år i træk.

Økonomien i FC Barcelona er i topform! Tidligere på sommeren fremlagde klubben et flot regnskab for sæsonen 2018/19 og i dag var det så budgettet for den indeværende sæson der blev præsenteret.

Her fremgår det, at der forventes rekordstore indtægter på intet mindre end 1.047 mio. euro, svarende til mere end 7,8 milliarder danske kroner. Klubben havde tidligere et mål om at runde 1 milliard euro i 2021, men det sker altså med stor sandsynlighed et år tidligere.

En ting er indtægter, end anden udgifter, men også her har Barca godt styr på det. Budgettet viser et overskud på 11 mio. euro efter skat. Det vil i givet fald være 9. år i træk at der præsteres plus på bundlinjen, hvilket er en bedrift indenfor professionel fodbold.

For præsident Josep Maria Bartomeu og den øvrige ledelse har det altid været afgørende, at klubbens økonomi håndteres ansvarligt og den indeværende sæson ser ikke ud til at blive nogen undtagelse.

.:FORSIDE:.