fbpx

Barca følger Braithwaites udvikling med landsholdet

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.09.21

// Martin Braithwaite


Martin Braithwaite blev knæskadet i den seneste kamp mod Getafe, men danskeren er alligevel rejst til Danmark for at være sammen med landsholdet. I Barcelona holder klubben øje med hvordan Braithwaite kommer sig oven på skaden.

Den spanske avis AS skriver, at Martin Braithwaite har sluttet sig til det danske landshold, hvor han i samråd med lægestaben arbejder på at komme sig over den knæskade han pådrog sig i sejren over Getafe for en uges tid siden.

Ifølge avisen følger Barca tæt med i Braithwaites udvikling, da de er bekymret for om danskeren kommer for hurtigt tilbage i aktion. Braithwaite så Danmarks sejr over Skotland fra tribunen, mens han sikkert ikke spiller i aften mod Færøerne.

Men måske kan den danske Barca-angriber komme i aktion på tirsdag mod Israel. Det er op til Braithwaite selv, men lægestaben i Barca håber på, at han ikke forcerer et for hurtigt comeback. Catalanerne ønsker, at Braithwaite tager den tid der er brug for til at blive klar igen.

Indtil nu har Braithwaite trænet for sig selv i den danske landsholdslejr. Derfor tyder det ikke på, at han bliver klar til aftenens landskamp. Ifølge DBU er Braithwaite i spil til tirsdagens landskamp mod Israel i Parken. Barca har ikke meldt noget ud om Braithwaite, da de afventer og ser hvad der sker i landsholdslejren.

.:FORSIDE:.