Barca er tilbage på førstepladsen i ligaen!

FCBARCELONA.DK - 08.03.20

// Real Madrid

Kun en enkelt uge måtte Barca tage til takke med 2. pladsen i ligaen efter nederlaget i El Clásico. Nu er de tilbage på førstepladsen, efter at Real Madrid måtte se sig besejret af Real Betis med 2-1.

Efter sejren lørdag aften over Real Sociedad, kunne Barcas spillere kun håbe på hjælp fra Real Betis, hvis førstepladsen i ligatabellen skulle tilbage til den catalanske hovedstad denne weekend.

De catalanske bønner blev hørt, for Real Madrid tabte 2-1 i opgøret, efter at Betis var kommet foran og Madrid udlignede i sekunderne inden pausefløjtet. Begge hold kom til store muligheder i anden halvleg og i de 82. minut scorede den tidligere Barca-spiller Cristian Tello det forløsende mål til 2-1.

Med weekendens resultater overtager Barca førstepladsen, hvor de nu er to point foran rivalerne fra Madrid.