Barca er tilbage på TV2 Sport X mod Getafe

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.02.20

© Getty Images

Efter to weekender i streg, hvor TV2 har prioriteret Inters kampe over Barcas, så er catalanerne i eftermiddag tilbage på sendefladen på TV2 Sport X, når Getafe gæster Camp Nou klokken 16.00 i La Liga.

Det har skabt stor utilfredshed hos de danske Barca-fans efter, at TV2 de seneste to weekender har vist Barcas kampe på TV2 Play i stedet for at vise dem på TV2 Sport X, som der ellers blev lagt stort op til i starten af året.

Især i sidste weekend mod Real Betis skabte det en del påstyr, da TV2 kunne have vist kampen på TV2 Sport i stedet for en genudsendelse af en håndboldkamp. Den utilfredshed nåede endda helt til Ekstra Bladet, som også belyste problemet.

I denne weekend er der dog gode nyheder til de danske Barca-fans, da TV2 viser Barca mod Getafe på TV2 Sport X. Dermed er catalanerne igen tilbage i dansk tv. Kampen starter klokken 16.00, men der er kort optakt i studiet fem minutter før klokken 15.55.

TV2 har tidligere oplyst over for fcbarcelona.dk, at det bliver en vurdering fra weekend til weekend om Barca bliver vist direkte på dansk tv.

.:FORSIDE:.