Barca er storfavorit i aften mod Real Sociedad

FCBARCELONA.DK - 13.01.21

© Getty Images

I aften spilles den første semifinale i den spanske Supercup, når Barca og Real Sociedad mødes i Córdoba. Det er et opgør hvor Barca må påtage sig favoritrollen på grund af de to holds aktuelle kampform.

Det er sidste sæsons nr. 2 i ligaen, Barca, der møder sidste sæsons pokalfinalister fra Real Sociedad i semifinalen i den spanske Supercup. Den anden semifinale spilles i morgen mellem Real Madrid og Athletic Club Bilbao.

Det er ikke engang en måned side, at Barca og Real Sociedad stod overfor hinanden i ligaen. Det skete i et opgør på Camp Nou, hvor Barca vandt med 2-1. Alle tre mål blev scoret i første halvleg og efter pausen var Barca i store problemer, men red stormen af.

Dengang var Real Sociedad ellers nærmest flyvende og førte overraskende ligaen, mens Barca kæmpede hårdt for at finde sit spil og lidt stabilitet i resultaterne.

Nu er rollerne byttet om. Barca har ikke tabt deres seneste otte kampe, hvoraf de tre seneste er vundet. Modsat er Real Sociedad nærmest i frit fald i ligaen, hvor de er røget ned på en femtreplads. Kun en enkelt af deres seneste ni kampe er vundet.

Det er derfor Barca der har momentum lige nu og det gør dem til favorit i aftenens semifinale, der kan ses fra kl. 21.00 på 6'eren.

.:FORSIDE:.