fbpx

Barca er rendt ind i muren med hensyn til spillersalg

Anders Lang Jensen - 27.06.23

// Ansu Fati // Ferran Torres // Raphinha

Det er et afgørende parameter denne sommer for Barca at sælge flere spillere for at få økonomien mere i balance. Flere spillere har dog gjort det klart, at de ikke vil forlade Camp Nou, hvilket udfordrer Barcas sommerplaner.

Barca råder over en bred offensiv, men én eller flere spillere såsom Ansu Fati, Ferran Torres eller Raphinha har været rygtet væk, og et salg vil gavne klubbens økonomi markant. Derfor undersøger Barca også muligheden for et potentielt salg af en offensivprofil, men missionen er svær.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Marca er Ansu Fati, Ferran Torres og Raphinha vedholdende om at forblive Barca-spillere til næste sæson, men det er ikke kun omkring disse spillere, at ledelsen oplever udfordringer i ønsket om at indkassere nogle vigtige millioner på sommerens transfermarked.

Spillere som Samuel Umtiti, Clement Lenglet og Sergino Dest skal også videre alle tre, men fremtiden er endnu ikke faldet på plads. Gældende for de tre spillere er, at det er svært at finde frem til en transfer med en anden klub, og Barca må meget vel acceptere en særdeles lav transfersum i sidste ende.

alemany9

.:FORSIDE:.