Barca er meget langt fra den europæiske top!

FCBARCELONA.DK - 15.09.21

// Champions League // Bayern München

Kampen mod Bayern München var en mulighed for at måle, hvor Barca står i forhold til de bedste hold i Europa og konklusionen er ikke opløftede. Barca er lige nu meget langt fra den europæiske top.

På et pressemøde forleden slog Ronald Koeman fast, at kampen mod Bayern ville vise hvor holdet står lige nu. Nu har Barca-træneren fået sit svar og det kan han næppe misforstå.

Barca var aldrig for alvor rigtig med i tirsdagens opgør på Camp Nou. Det første kvarter var egentlig rimelig lige, men uden at Barca skabte noget som helst og alle på Camp Nou sad med fornemmelsen af, at tyskerne havde et par gear mere.Som tiden gik blev den tyske dominans markant og Barca har svært ved at følge med i alle spillets faser. Det mest bekymrende var nok, at der ikke blev afsluttet en eneste gang indenfor rammen i de 90 minutter. Spørgsmålet er om det nogensinde er sket på Camp Nou før.

Det var tydeligvis i offensiven at det haltede mest, for det fremadrettede spil manglede ideer og konsekvens. Kun i få tilfælde lykkedes det at komme over kanterne, men de indlæg der kom, blev ikke udnyttet som de skulle.

Rent defensivt var det et Barca-mandskab under pres det meste af tiden, også når bolden skulle spilles op af banen, så der var ikke meget at glæde sig over for Koeman.

Nederlaget viste derved med al tydelighed, at Koeman har et stort arbejde foran sig. Der er mange ting der skal forbedres og selvom Barca står med gode muligheder for at tage andenpladsen i gruppen, har Koeman set hvor holdet står lige nu og svaret er helt sikkert ikke noget han glæder sig over.


.:FORSIDE:.