Barca er markant bedst når det gælder pasninger

FCBARCELONA.DK - 25.11.19

© Getty Images

Barca er blevet stærkt kritiseret for sit spil denne sæson, men når det gælder antal pasninger og præcisionen i disse, er der ingen andre hold i La Liga der kommer i nærheden af catalanerne.

Barca er kendt for sit pasningsspil og hurtige kombinationer, men denne sæson har der mere været fokus på holdets problemer med at få spillet til at fungere, specielt på udebane. Det så man et tydeligt eksempel på i lørdagens kamp mod Leganés, hvor de kun med besvær hev en 2-1 sejr i hus.

Problemerne med spillet skyldes dog ikke holdets pasninger, for ser man på statistikken over pasninger i ligaen indtil nu, skiller Barca sig ud. Her har de fire spillere blandt de fem bedste når det præcision i pasningerne.

Piqué er den spiller i ligaen med flest pasninger, nemlig 880. Her er 89% nået frem til en holdkammerat og det er fjerde bedst i ligaen. Femtebedst er Busquets med lige under 89%.

Det er Frenkie de Jong der topper listen over præcision med 92% af hans 770 pasninger, tæt fulgt af Lenglet med 91% af 747 pasninger. Sergio Ramos er det eneste spiller i top 5 der ikke er fra Barca. Hans præcision ligger lige under 91%.

644x70

.:FORSIDE:.