fbpx
Annonce

Barca er forpligtet til sejr mod bundholdet Elche

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.01.21

© Getty Images
// Elche

Senere i dag går det igen løs for Barca i La Liga efter kampe i den spanske Supercup og Copa del Rey. I dag gælder det opgøret mod oprykkerne og bundholdet fra Elche. Her er Barca forpligtet til at tage de tre point.

Barca er altid forpligtet til at vinde, men i dag er catalanerne det endnu mere, for de møder bundholdet Elche, der inden dagens kamp indtager en plads under nedrykningstregen i tabellen. Det er ikke en overraskende placering for Elche, som i denne sæson er tilbage i La Liga efter flere års fravær. Barca er dermed storfavoritter i dagens eftermiddagsopgør, der spilles på udebane på Estadio Manuel Martínez Valero.

Det ventes ikke at blive nogen svær opgave for Barca at møde Elche på deres hjemmebane, for der er på ingen måde tale om et uindtageligt fort på Manuel Martínez Valero. Dagens hjemmehold har således kun vundet en enkelt kamp hjemme i Elche ud af ni mulige forsøg i ligaen i denne sæson. Det taler for en klar fordel til catalanerne, der er blevet bedre på udebane i starten af året.

Til kampen i dag må Ronald Koeman undvære de skadede spillere Piqué, Sergi Roberto, Coutinho og Ansu Fati, mens Messi har karantæne som følge af hans røde kort mod Athletic Bilbao i den spanske Supercup. Elche ser ud til at må undvære Dani Calvo, Fidel, Luismi og Guido Carrillo.

Elche ledes fra sidelinjen af argentineren Jorge Almiron. Kigger man på den trup han råder over, så er der ikke mange velkendte eller stjernespækkede navne. Elche råder dog over højre backen Antonio Barragan, som nogle måske kender, da han har spillet i La Liga i mange år for blandt andet Valencia og Real Betis.

Kampen mod Elche starter klokken 16.15 og vises direkte i dansk tv på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.