fbpx

Barca er forpligtet til at vinde over Ibiza i aften

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.01.20

© Getty Images
// Ibiza

I aften gælder det den første pokalkamp i denne sæson, når Barca klokken 19.00 møder Ibiza på Can Misses. Her er catalanerne forpligtet til at vinde, hvis de vil gøre sig nogle forhåbninger om at vinde Copa del Rey.

Op til denne sæson er der kommet et nyt format i den spanske pokalturnering, hvor der ikke bliver tale om runder over to kampe med en kamp på ude- og hjemmebane. Nu skal runderne frem til semifinalerne i stedet afgøres over en enkelt kamp, hvor lavest rangerende hold har fordel af hjemmebane.

Det er før set, at Barca har slækket lidt på det i den første pokalkamp på udebane for så at afgøre det i returkampen på hjemmebane, men det bliver der ikke tale om mere. Det betyder, at Barca er forpligtet til at vinde kampen mod Ibiza i aften, hvis de ønsker at holde liv i håbet om, at kunne løfte pokalen i april måned. 

Til kampen i 1/16-finalen ventes Barca at stille med et hold blandet af reservespillere og spillere fra Barca B. Alligevel er catalanerne dog store favoritter til at gå videre til 1/8-finalen mod Ibiza, der spiller i den tredjebedste række i Spanien.

Det bliver spændende at se hvordan det nye format kommer til at forløbe i aften. Enten går Barca sikkert videre eller også slutter det allerede i aften med en helt stor skuffelse, hvor det er knald eller fald.

.:FORSIDE:.