Barca-emnet García: 'Jeg forlænger ikke med City'

Anders Lang Jensen - 04.09.20


Det unge forsvarstalent i engelske Manchester City, Eric García, har kontraktudløb hos Premier League-klubben i 2021, og i Barca lukrerer man på catalaneren. Nu bekræfter stortalentet selv, at han afviser en forlængelse med City.

Den bare 19-årige Eric García fik et mindre gennembrud i den seneste sæson for Manchester Citys førstehold. Som tidligere La Masia-spiller har Barca fulgt forsvarsspilleren fra sidelinjen, og på Camp Nou er man denne sommer særdeles interesseret i at hente García tilbage.

Lige nu er Eric García udtaget til det spanske A-landshold, og på en pressekonference har forsvarstalentet både beskrevet kontraktsituationen i Manchester City og desuden de mange rygter, der sender Lionel Messi i retning mod Premier League-klubben.

’I City er vi ikke en gang startet pre-season, så der er intet blevet sagt omkring Messi. Jeg kan forestille mig, at mange klubber vil have ham, men jeg vil ikke udtale mig, om det ville være godt for holdet eller ej. Jeg er ikke involveret i denne sag’, sagde Eric García på pressemødet ifølge avisen Marca.

’Det er rigtigt, at jeg har fortalt Manchester City, at jeg ikke ville forlænge min kontrakt efter næste sæson. Men jeg tænker blot på at returnere til City, når landsholdspausen er slut, og jeg er fokuseret på denne sæson’, afslutter forsvarstalentet.

Med den melding er døren åbnet for Barca, der må forventes at tage kontakt til City for at få indlede en dialog, hvis Ronald Koeman ser García som en del af sit projekt.

644x70

.:FORSIDE:.