Barca dominerer klart på UEFA's 'Ultimate Team'

FCBARCELONA.DK - 05.12.20

© Getty Images

Hvert år kårer UEFA årets hold og 2020 afstemningen er netop sat i gang, men nu har UEFA kåret 'Ultimate Team of the Year' med de spillere der har været med på årets hold flest gange. Her dominerer Barca klart.

Messi er den eneste Barca-spiller blandt de 50 nominerede man kan stemme på til 'Team of the Year 2020', altså årets hold 2020. Det vidner om en problematisk sidste sæson for Barca.

Tidligere så det helt anderledes ud, for her sprudlede det catalanske spil og et hav af trofæer kom i hus. Det fik samtidig den konsekevens, at en lang række spillere blev kåret til 'Team of the Year' gennem årene.

Nu har UEFA så offentliggjort det ultimative årets hold, hvor de spillere der flest gange har været med på Team of the Year. Blandt de elleve spillere sidder Barca på hele fem af pladserne.

Der er selvfølgelig tale om Messi, der har været 11 gange på årets hold i angrebet. På midtbanen er Xavi og Iniesta med, med henholdsvis seks og fem gange på Team of the Year. I forsvaret er Barca repræsenteret med Piqué og Puyol, ligeledes med seks og fem gange.

Ultimate Team of the Year ser samlet set således ud:

Målmand: Iker Casillas
Forsvar: Ramos, Puyol, Piqué, Lahm
Midtbane: Gerrard, Iniesta, Xavi
Angreb: Henry, Ronaldo, Messi

.:FORSIDE:.