fbpx

Barca-direktør: 'Vi har igen råd til at købe spillere'

FCBARCELONA.DK - 01.12.21

Ferran Reverter, som er direktør i FC Barcelona, bekræftede denne onsdag, at Barca nu igen er i stand til at købe spillere. Det gælder både til vinterens transfervindue, som starter den 1. januar, samt til sommerens vindue efter sæsonen.

På Camp Nou har man som bekendt været særdeles pressede rent økonomisk, hvilket har forhindret Barca i at hente store profiler og hvilket har tvunget adskillige spillere til at gå ned i løn. Nu tyder noget dog på, at situationen lysner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Onsdag bekræftede Barca-direktør Ferran Reverter, at man igen er i stand til at hente spillere både i vinterens og sommerens transfervindue.

'Barca kan igen købe spillere både i vinterens og sommerens transfervindue. Der er ingen tvivl om, at vi i Barca kommer til at købe spillere, og at det kan ske både denne vinter og til sommer. Vi skal se meget grundigt på, hvordan og hvor vi skal forstærke os' udtalte Ferran Reverter, da han blev spurgt til klubbens planer på transfermarkedet.

Dermed er der lagt op til to spændende transfervinduer den 1. januar og den 1. juli, hvor Barca mere end nogensinde har brug for at forstærke truppen.

.:FORSIDE:.