fbpx

Barca boykotter La Liga møde i Dubai i protest

FCBARCELONA.DK - 01.12.22

// La Liga // Javier Tebas

La Liga præsident Javier Tebas har hasteindkaldt alle klubber i ligaen til et møde, hvor der skal vedtages flere ændringer. Barca har officielt meldt ud, at man ikke har til hensigt at deltage i mødet, der holdes i Dubai.

Det er ingen hemmelighed, at forholdet mellem Barca og La Liga organisationen, og i særdeleshed præsident Javier Tebas, er mere end anstrengt. I Barcelona føler man, at Tebas benytter enhver lejlighed til at gøre livet svært for den catalanske klub.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu har Tebas bedt alle klubber møde frem til et hastemøde i Dubai i næste uge, men det møde bliver uden Barca. Det har catalanerne bekræftet i en officiel udmelding. Boykotten sker i protest mod Tebas og fordi man føler, at de små klubber konstant tilgodeses.

Barca anfører i sit afbud, at det er helt unødvendigt at alle klubber sender repræsentanter til Dubai, når mødet ligeså godt kunne holdes i Spanien. Dernæst anfører Barca, at de ændringer der ventes vedtaget, burde belyses bedre og diskuteres i længere tid.

Helt præcist hvad der skal stemmes om på mødet i Dubai er uvist, men der er forventninger om, at der vil ske ændringer i nogle økonomiske fordelinger til fordel for de små klubber..:FORSIDE:.