Barca bevarer roen trods Madrids forstærkninger

FCBARCELONA.DK - 19.06.19

© Getty Images

Mens der er godt gang i transfermarkedet hos ærkerivalerne fra Real Madrid, der i går præsenterede sin tredje forstærkning denne sommer, bevarer Barcas sportslige ledelse roen, både når det gælder køb og salg.

Efter en mildest talt misserabel sæson hos Real Madrid, er de hvide i gang med en gennemgribende ændring af holdet. Præsident Florentino Pérez ønsker ikke endnu en sæson uden titler og derfor er den store pengepung kommet frem.

Selvom man kun er midt i juni måned, har Madrid allerede præsenteret tre nye spillere - Hazard, Jovic og senest Rodrygo. De to sidstnævnte har også været sat i forbindelse med Barca, men det blev altså Real Madrid der løb med dem.

Mosat er der intet sket i Barcelona. Der er masser af rygter om forskellige spillere, men uden at der er konkrete aftaler på bordet. De mest omtalte er Griezmann og Neymar, mens spillere som Cillessen og Coutinho kan være på vej væk.

Det er tydeligt at Barcas sportslige ledelse, med Eric Abidal i spidsen, ikke ønsker at tage forhastede beslutninger. Man bevarer roen og ser på de muligheder transfermarkedet byder på. I Spanien kan man forstærke holdet helt frem til den 31. august, to uger efter at ligaen er skudt i gang!

Det er oplagt at der kommer til at ske flere ændringer på Barcas hold til den kommende sæson, men ledelsen har et fast greb om den økonomiske ansvarlighed og derfor lader man sig ikke presse af Real Madrids aktive juni måned.

Risikoen er dog samtidig, at Barca tøver for længe med at signe de spillere som man har på blokken. Som altid er der hård konkurrence om de bedste spillere.

.:FORSIDE:.