Barca benægter beskyldninger om smædekampagne

FCBARCELONA.DK - 17.02.20

© Getty Images

Tidligere på dagen hævdede radiostationen Cadena SER, at Barca-præsident Bartomeu har hyret et firma til at skabe dårlige historier om tidligere og nuværende spillere. Nu afviser Barca anklagerne i en pressemeddelelse.

Det var særdeles grove beskyldninger, som Cadena SER Catalunya rettede mod ledelsen i Barca mandag eftermiddag. Her blev ledelsen med præsident Bartomeu i spidsen beskyldt for at have hyret et firma til at stille nuværende og tidligere Barca-spillere i et dårligt lys, og samtidig styrke ledelsens image.

Der gik ikke lang tid før, at Barca på officiel vis kommenterede historien. I en pressemeddelelse afviste den catalanske klub på det kraftigste beskyldningerne og truer nu med at lægge sag an mod de medier, som er kommet med de falske beskyldninger.

I pressemeddelsen skriver Barca, at man på det kraftigste afviser nogen relation eller aftale med firmaer, som på de sociale medier spreder negative historier om nogle personer. Klubben bekræfter, at man betaler firmaer for at monitorere de sociale medier og skabe et overblik over de positive såvel som negative historier, som florerer. Til slut meddeler Barca, at man forbeholder sig retten til at sagsøge firmaer eller personer, som kommer med falske beskyldninger for at skade klubben.

Nu bliver det spændende at se om de sidste ord er skrevet i mandagens historie, om der dukker nye detaljer op eller om Barca har fået lagt låg på beskyldningerne med deres pressemeddelelse.

.:FORSIDE:.