Barca bekræfter skaderne til Piqué og Sergi Roberto

FCBARCELONA.DK - 22.11.20

© Getty Images

Barcas lægestab er kommet med de første udmeldinger om skaderne til Piqué og Sergi Roberto i går mod Atlético Madrid og det er ikke opmuntrende nyt. Især Piqué må forventes at være ude i lang tid.

Da en Atlético-spiller faldt ned over Piqués højre ben og knæet lavede et skævt og unaturligt vrid, stod det klart for alle, at her kunne være tale om noget alvorligt. Piqué havde da også store smerter og forlod banen grædende.

Nu er de første meldinger kommet om skaden og her tales der en om en forvridning af knæet, uden at man præcist ved hvor alvorligt det er. Det vil bliver fastslået i løbet af søndagen, når Piqué er blevet undersøgt nærmere.

Eksperter vurderer, at Piqué i bedste fald slipper med 6-8 ugers pause, hvis en operation kan undgås. En operation af knæet vil derimod kunne betyde 4-6 måneders uden fodbold, akkurat som man netop har oplevet med Ansu Fati.

Barcas læger har også udtalt sig om Sergi Robertos skade i højre lår, som han pådrog sig i kampens sidste minutter, da han afsluttede fra distancen. Her er der tale om en muskelskade, sandsynligvis en fibersprængning i højre forlår, hvor det endnu er uvist hvor lang pause skaden medfører, men minimum et par uger må han forventes at være ude.

.:FORSIDE:.