fbpx

Barca bekræfter at Memphis og De Jong er skadet

FCBARCELONA.DK - 27.09.22

// Frenkie de Jong // Memphis Depay

Det har været en nedtrykkende landskampspause for Barca, for en række af klubbens spillere er blevet skadet. I går aftes bekræftede klubben, at både Memphis Depay og Frenkie de Jong er vendt tilbage med lårskader.

Memphis og De Jong blev begge sendt hjem fra Hollands landsholdslejr i utide, efter at de begge måtte udgå af landskampen mod Polen med skadesproblemer. Nu er de blevet undersøgt hjemme i Barcelona og i går aftes kom klubben med en status.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Bedst ser det ud for Frenkie de Jong, der har pådraget sig en muskelforstrækning i venstre lår. Der er derfor ikke tale om noget alvorligt eller langvarigt, men et par ugers pause kan godt blive resultatet.

Når det gælder Memphis er der tale om en egentlig muskelskade og her er det svært at sige, hvor lang pause der venter angriberen. Det vil helt afhænge af graden af skaden og Barcas læger melder ikke nogen forventet tidsperiode ud.

De to hollændere kommer derfor næppe i aktion i Barcas kommende kampe, på lørdag mod Mallorca, tirsdag mod Inter eller søndag mod Celta.

.:FORSIDE:.