fbpx
Annonce

Barca bekræfter at Koundé klarede lægetjek

FCBARCELONA.DK - 29.07.22

// Jules Koundé

I går kunne Barca fortælle at man var blevet enig med Sevilla om et køb af Jules Koundé, men at aftalen var betinget af det obligatoriske lægetjek. Nu bekræfter Barca at alt er gået som det skulle og dermed er skiftet definitivt.

Det er reelt først her fredag aften at Koundé kan kalde sig Barca-spiller, for han skulle lige gennem det obligatoriske lægetjek, inden at aftalen mellem Sevilla og Barca var endelig.

Artiklen fortsætter under annoncen


Et lægetjek plejer at være en ren formalitet, men Koundé er lige nu skadesmeldt efter en operation for lyskeproblemer, som han netop er startet på genoptræningen efter. Derfor var der helt sikkert nogle ekstra undersøgelser der skulle foretages i dag.

Barca bekræfter dog at alt er gået som det skulle og at aftalen med Sevilla derfor er endelig. Klubben bekræfter samtidig at Koundé tegner en 5-årig kontrakt og at hans frikøbsklausul lyder på 1.000 mio. euro, altså 7,5 milliard kroner.

Til gengæld holder Barca stadig kortene tæt til kroppen når det gælden den pris man betaler for den centrale forsvarsspiller. Forlydender går på 50 mio. euro plus op til 10 mio. mere i variabler, men det er altså endnu ikke blevet bekræftet.



.:FORSIDE:.