Barca bekræfter, at Dortmund vil købe Alcácer

FCBARCELONA.DK - 22.10.18

Paco Alcácer ser ud til at være tabt for Barca. Lørdag bekræftede Oscar Grau fra Barcas ledelse, at tyskerne ønsker at udnytte den forkøbsret på blot 23 mio. euro, som de har på den formstærke angriber.

Det var på Barcas generalforsamling lørdag, at Oscar Grau orieneterede klubbens medlemmer om, at Alcácer med stor sandsynlighed bliver solgt til Dortmund efter denne sæson. 'Borussia Dortmund har allerede meddelt os, at de ønsker at effektuere købet af Paco Alcácer' kom det fra ham.

Lige nu er Barca-angriberen udlejet for sæsonen, men med i lejeaftalen har Dortmund sikret sig en forkøbsret på 23 mio. euro. Det er altså denne forkøbsret som tyskerne har tænkt sig at udnytte.

Alcácer oplever lige nu kæmpe succes med masser af mål, både for Dortmund og for det spanske landshold, efter et par skuffende sæsoner i Barca, hvor han sad meget på bænken.

Der er næppe tvivl om, at man i Barcas ledelse ærger sig over, at forkøbsretten blev forhandlet til blot 23 mio. euro, for Alcácers værdi på spillermarkedet er eksploderet med de mange mål her i efteråret.

.:FORSIDE:.