fbpx
Annonce

Barca bekræfter at Araujos skade ikke er alvorlig

FCBARCELONA.DK - 10.01.21

© Getty Images
// Ronald Araujo

Barcas lægestab er kommet med nyt om Ronald Araujos tilstand, efter at han måtte melde afbud til kampen i går mod Granada med smerter i højre lår. Heldigvis er det opløftende nyt, for forsvarsspilleren er ikke alvorligt skadet.

Det var under opvarmningen i går i Granada, at Araujo følte noget i højre lår, der fik lægerne til at råde til et afbud. Det råd fulgte Koeman og i stedet startede Umtiti inde.

I dag er Araujo så blevet nærmere undersøgt og her var der gode nyheder. Der er udelukkende tale om en overbelastningsskade og altså hverken en forstærkning eller en fibersprængning.

Lægerne fortæller ikke noget om, hvor lang pause der venter Araujo, men kun at udviklingen vil afgøre, hvornår han kan spille igen. Det varer dog næppe længe før at Araujo igen står til Koemans rådighed.

Barcas næste kamp er på onsdag, hvor holdet møder Real Sociedad i den spanske Supercup. Om Araujo allerede er klar til at spille der, vil de kommende dage vise, men det er nok mest sandsynligt, at Koeman ser bort fra ham, for ikke at løbe en risiko. Barca har Lenglet, Mingueza og Umtiti til at dække de to pladser i det centrale forsvar.

.:FORSIDE:.