Barca begynder at forhandle med Dembélé i næste uge

FCBARCELONA.DK - 09.06.21


Der har været spekuleret i at Dembélé ikke vil forlænge med Barca, men nu fortæller catalansk tv, at der er aftalt et møde med angriberens agent i næste uge. Det skaber optimisme omkring en mulig aftale.

Noget tyder på, at frygten for at Dembélé forlader Barca om et år på fri transfer, kan være ubegrundet. Tv-kanalen Esports 3 fra den nationale catalanske tv-station TV3 fortæller nemlig, at der endelig er hul igennem til Dembélés agent.

Han forventes til Barcelona i næste uge, hvor der er aftalt et møde med klubbens sportslige ledelse. Her vil de første drøftelser om en ny kontrakt blive taget. Dembélés aktuelle kontrakt udløber om et år.

I Barca håber man på en forlængelse og det er målet med forhandlingerne, men hvis de fornemmer at agenten ikke er kommet med reelle hensigter, kan strategien ændrer sig, så den franske angriber i stedet sættes til salg.

Det bliver helt sikkert ikke nogle nemme forhandlinger, for Dembélé er en eftertragtet spiller, der ikke vil have svært ved at finde sig en ny klub.

.:FORSIDE:.