fbpx
Annonce

Barca beder topagent om hjælp til Lautaro-signing

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 14.09.20

© Getty Images
// Lautaro Martínez

Barca ønsker fortsat at signe Lautaro Martínez denne sommer, selvom forhandlingerne med Inter ser ud til at være gået i hårdknude. Der berettes derfor nu om, at man vil søge hjælp hos topagenten, Jorge Mendes.

Barcelona leder ihærdigt efter en løsning, der kan gøre det muligt for dem at hente Lautaro Martínez denne sommer. Ifølge mediet Corriere dello Sport skulle en af løsningsmodellerne lige nu være at bede om hjælp fra den berygtede super-agent, Jorge Mendes, der blandt andet er agent for Cristiano Ronaldo, José Mourinho og Barcas Nélson Semedo.

Det skyldes, at catalanerne efter langtrukne forhandlinger fortsat ikke kan bliver enige med Inter Milan om en pris for angriberen. Den italienske storklub peger urokkeligt på Lautaros midlertidige frikøbsklausul, der lød på 111 mio. euro, inden den udløb over sommeren. Italienerne er efter sigende villige til at gå en smule ned i pris, men ikke langt fra udgangspunktet.

Ifølge Corriere dello Sport har Barca derfor bedt Jorge Mendes om hjælp til at få solgt nogle af truppens nuværende spillere, så man kan finde økonomiske midler til at lukke aftalen. Júnior Firpo nævnes blandt andet som en spiller, der muligvis kan indgå i forhandlingerne med Inter.

Lautaro har også selv et brændende ønske om at rejse til Barcelona, og hans repræsentanter arbejder på højtryk for at gøre skiftet til en realitet. Ikke desto mindre berettes der samtidig om, at selvsamme repræsentanter vil mødes med Inter-ledelsen indenfor de nærmeste dage for at diskutere en mulig forlængelse. Der ser derfor fortsat ud til at være lang vej til en endegyldig konklusion.

.:FORSIDE:.