Barca B sluttede toer i 2. divison B's grundspil

FCBARCELONA.DK - 29.03.21

© FC Barcelona

Allerede for lidt over en uge siden og endda uden at spille, kvalificerede Barca B sig til kvalifikationskampe om oprykning fra 2. division B. I går spillede de sidste kamp i grundspillet og sluttede på 2. pladsen.

Inden sidste weekends kamp mod Cornellá lå det fast, at Barca B ville slutte mellem de tre bedste i grundspillet i 2. division B, der er den tredjebedste række. Dermed var de videre til kvalifikationskampe om oprykning.

Kampen mod Cornellá for en uge siden sluttede 0-0 og samme resultat kom i går i opgøret ude mod Badalona. Disse resultater betyder at Barca B slutter toer i grundspillet med 34 point, ét færre end Gimnastic på førstepladsen.

Nu venter der seks kampe, ude og hjemme, mod Ibiza, Alcoyano og Villarreal B, der er i gruppe med Gimnastic, Barca B og Andorra. Holdene tager sine point med over fra grundspillet og det er en fordel for Barca B, for Alcoyano har 31 point, Villarreal B 28 og Andorra 31. Ibiza ligner en favorit i gruppen med sine 40 point.

Det er de tre bedste der går videre til de afgørende oprykningskampe, der bliver afviklet som en slutrunde. Barca B's næste kamp er hjemme mod Alcoyano på lørdag.

.:FORSIDE:.