Barca avancerer til 7. pladsen i ligaen

FCBARCELONA.DK - 30.11.20

© Getty Images

Barca fik fortjent tre point i hus i går, da Osasuna blev sendt hjem fra Camp Nou med et 4-0 nederlag. Sejren betyder at Barca rykker op på en 7. plads i tabellen og samtidig har de muligheden for at indhente Real Madrid.

Det blev en udemærket weekend for Barca, for ikke nok med at de selv i går vandt med 4-0 over Osasuna, så kunne de lørdag konstatere, at Real Madrid overraskende tabte til Deportivo Alavés hjemme i Madrid.

Barcas sejr sender dem op på en 7. plads, hvor de har 14. point for 9 kampe, mens Real Madrid ligger nr. 4 med 17 point, men for 10 kampe. Barca har derfor reelt muligheden for at komme á point med Madrid, når de kommer på samme antal kampe.

Barca må dog stadig se Atlético Madrid have et solidt forspring, for de har hentet 23 point i samme antal kampe som Barca. Diego Simeone og hans spillere vandt lørdag over Valencia og er det eneste ubesejrede hold i ligaen. Aktuelt har de altså et reelt forspring til Barca på hele 9 point.

Det ændrer dog ikke på, at Barcas sejr over Osasuna skaber håb om yderligere avancement i tabellen i de kommende runder af La Liga. I de næste kampe venter Cádiz ude og Levante hjemme og i disse opgør skulle det gerne blive til seks point.

Helt i top ligger Real Sociedad med 24 point, men for 11 kampe.

Se den aktuelle stilling i ligaen her.

.:FORSIDE:.