Barca avancerer til 5. pladsen

FCBARCELONA.DK - 16.09.19

© Getty Images

Med Barcas sejr over Valencia lørdag aften og de øvrige resultater i ligaens fjerde runde, er Barca avanceret til 5. pladsen. Samtidig er der nu stor jævnbyrdighed mellem de tre største bejlere til mesterskabet.

Barca har ikke fået den start på ligaen som de havde ønsket. Nederlaget mod Bilbao og det uafgjorte resultat mod Osasuna satte holdet noget tilbage i tabellen, men det lavede lørdagens 5-2 sejr over Valencia om på.

De tre point betyder, at Barca nu har syv point og indtager en 5. plads, blot tre point fra topholdet Sevilla, der i går hentede en smal 0-1 sejr ude over Deportivo Alavés.

I Barcelona kunne man glæde sig over, at Atlético de Madrid, der havde hentet maksimumpoint i de tre første runder, lørdag måtte se sig besejret af Real Sociedad i San Sebátian. Dermed er madrillenerne kun to point foran Barca.

Real Madrid vandt med noget besvær over Levante lørdag og de hvide har dermed samlet otte point, kun et enkelt mere end Barca.

Ingen tror rigtig på at Sevilla holder sig på toppen af tabellen i længere tid, så det ligner endnu en kamp mellem Barca, Real Madrid og Atlético de Madrid, når ligaen skal afgøres. Her er der altså pæn jævnbyrdighed efter fire runder.

Se den samlede stilling i ligaen her.

.:FORSIDE:.