Barca Atlétic møder Real Madrid i oprykningskampe

FCBARCELONA.DK - 28.05.23

// Barca Atletic

Barca Atlétic stod overfor en vigtig opgave lørdag aften mod Logroñes og den klarede de flot med en 1-0 sejr. De tre point betyder at holdet nu er klar til knock-out kampe om oprykning, hvor de møder Real Madrids andethold.

Barcas andethold, Barca Atlétic, stod med ryggen mod muren, da de tog imod Logroñes hjemme på Estadi Johan Cruyff, der samtidig var 38. og sidste runde på sæsonen. Efter to nederlag i træk var der nemlig brug for en sejr, hvis træner Rafa Márquez og hans spillere skulle være sikre på at slutte i top 5, der giver adgang til oprykningskampe.

Selvom Logroñes allerede var dømt til nedrykning, blev det ingen let aften for Barca Atlétic. De havde svært ved at skabe noget og man skulle hen til midten af anden halvleg, inden at kampens eneste scoring kom. Den stod Aleix Garrido for, blot et minut efter at han var blevet skiftet ind.

Med sejren og de øvrige resultater slutter Barca Atlétic på 4. pladsen og dermed skal de ud i kvalifikationskampe om oprykning til La Liga Smartbank, der er næstbedste række.

Her ville skæbnen, at Barca Atlétic skal ud i en Mini-Clásico mod Real Madrids andethold, Real Madrid Castilla, der sluttede på 3. plads i deres gruppe. Der spilles over to kampe, ude og hjemme, først i Barcelona og dernæst i Madrid.