Barca afviser at betale kompensation til Rabiot

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.06.19

© Getty Images

I de seneste dage har der værer forlydner om, at Barca skal betale en kompensation til Adrien Rabiot for ikke at skrive under med ham. Den historie afviser Barca nu kategorisk.

Det den catalanske avis Sport, der fredag kunne afsløre via deres kilder fra Barca, at catalanerne ikke skal betale Rabiot kompensation for ikke at hente ham på en fri transfer den 1. juli.

I de seneste dage har Sky Sports Italia ellers meldt om en skreven aftale mellem Rabiot og Barca om, at catalanerne er forpligtet til at betale Rabiot en sum penge, hvis de ender med ikke at skrive kontrakt med ham. Ifølge den catalanske avis Sports kilder i Barca er der dog altså ikke hold i de forlydender fra Sky Sports Italia.

Barca var ude efter Rabiot sidste sommer og den første halvdel af den netop afsluttede sæson, men omkring årsskiftet faldt en handel i vasken som det ser ud lige nu. Det forventes, at Rabiot præsenterer sin nye klub i de kommende dage, hvor Juventus ser ud til at løbe med den talentfulde midtbanespiller.

.:FORSIDE:.