fbpx

Barca 11 point bedre end Madrid siden El Clásico

FCBARCELONA.DK - 07.02.23

// La Liga // Real Madrid

Barca har kun lidt et enkelt nederlag i ligaen indtil nu på sæsonen og det var i El Clásico i oktober på Santiago Bernabeu. Siden mødet dengang har Barca hentet hele 11 point mere end ærkerivalerne.

Det var noget af en skuffelse tilbage i midten af oktober, da Barca blev sat til vægs af Real Madrid i den spanske hovedstad. De hvide vandt med 3-1 og tog samtidig føringen i ligaen med tre point ned til Barca.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Siden dengang har de to mandskabet spillet 11 kampe i ligaen og her er der bemærkelsesværdig stor forskel på resultaterne. Barca har været overlegne med 31 ud af 33 mulige point, mens Real Madrid kun har hentet 20 point.

De resultater betyder, at Barca nu i den grad har overhalet Real Madrid. Fra at være tre point efter de hvide, har Xavi og hans spillere skaffet sig et solidt forspring på otte point.

Stykeforholdet har derfor tydeligvis ændret sig og det blev bekræftet af, at Barca i suveræn stil vandt Supercopa Espanña med 3-1 over netop Real Madrid i midten af januar. Barca var overlegne i opgøret og det var først i sidste minut at Madrid fik sat et trøstmål ind.

For Barca handler det nu om som minimum at holde forspringet og om halvanden måned får catalanerne muligheden for sætte et måske et afgørende stød ind, når Madrid kommer forbi Spotify Camp Nou..:FORSIDE:.