Balde: 'En drøm at debutere for Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.09.21

© Getty Images
// Alejandro Balde

Alejandro Balde fik sin debut som Barca-spiller i tirsdagens nederlag til Bayern München, da han erstattede den skadede veteran Jordi Alba. Balde har efterfølgende udtalt sig til klubbens medier, hvor han glæder sig over sin debut.

'Det var en drøm for mig at debutere med førsteholdet, selvom resultatet ikke var godt. Det er noget jeg har arbejdet for siden jeg ankom til klubben, da jeg var syv år gammel. At jeg også fik min debut i Champions League og mod et af de bedste hold som Bayern, gør det bare endnu større. Debuten er en drøm der er gået i opfyldelse' sagde han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Balde kom på banen efter 73 minutters spil, men det havde han ikke regnet med. 'Jeg forventede ikke, at Jordi Alba måtte lade sig udskifte. Da Jordi bad om at blive skiftet ud blev jeg sendt til 30 sekunders opvarmning og de sagde jeg skulle på banen' sagde han om indskiftningen.

Han tilføjede: 'En masse ting gik gennem hovedet på mig på det tidspunkt. Jeg tænkte bare, at jeg skulle ind på banen til min debut, og sandheden er, at jeg er meget glad for det' sagde han videre om sin første kamp for førsteholdet.

Udover oplevelsen af at debutere for Barca fik den 17-årige venstre back også nogle andre minder med hjem fra kampen. 'Jeg gemte min kamptrøje og fik også trøjerne fra Alphonso Davies og Dayot Upamecano. Jeg kan rigtig godt lide Davies, da vi spiller samme position' sagde han også.

Debuten for Barca har givet mere blod på tanden for Alejandro Balde, som håber på mere med førsteholdet. 'Jeg håber på at blive ved med at få minutter på førsteholdet, at blive ved med at træne med dem og lære fra de bedste. Det er mine mål' afsluttede han.

.:FORSIDE:.