fbpx

Chelsea og Barca kæmper i øjeblikket om Raphinha

Simon Arun Vrábel - 02.07.22

// Raphinha

Nu hvor Ousmane Dembélé er fortid på Camp Nou intensiveres jagten på Leeds' Raphinha for alvor. Både Chelsea og Barca skulle have budt på brasilianeren. Chelseas bud er højest, men Raphina selv vil helst til Barca.

Situationen omkring guldfuglen fra Leeds, Raphinha, begynder nu for alvor at spidse til og kampen om brasilianerens underskrift ser ud til at stå imellem Chelsea og Barca. Franske Dembélé, som nu er fortid på Camp Nou, ser dog ud til at få en afgørende rolle for brasilianerens fremtid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Chelsea har i længere tid været på udkig efter offensive forstærkninger og Thomas Tuchel har angiveligt set sig varm på enten Osumane Dembélé eller Raphinha. Forhandlingerne imellem franskmanden og Chelsea har angiveligt stået på igennem nogen tid, men Dembélés agent har ikke været tilfreds med englændernes tilbud. Man har derfor forsøgt at presse prisen op ved at spille Chelsea og Barca ud imod hinanden. Den strategi ser ud til at have givet bagslag, for begge klubber står fast og nu er Dembélé klubløs.

Grunden til, at Dembélés kontraktsituation er relevant for Raphinhas fremtid er, at Chelseas valg af angriber kan påvirke Barca. Hvis englænderne vælger at satse på Dembélé og parterne får enderne til at mødes, vil det bane vejen for Barca og Raphinha. Skulle englænderne omvendt vælge at tage kampen op med catalanerne omkring Raphinha, står Leeds i en gunstig situation, hvor de to storklubber vil skulle kæmpe imod hinanden. Det er en situation som Barca på ingen måder har interesse i.

Heldigvis for catalanerne er Raphinha meget interesseret i at skifte til Barca og godt hjulpet på vej af sin agent Deco, der har en fortid på Camp Nou, er det ikke usandsynligt at brasilianeren ender på Camp Nou. Chelsea har allerede sendt et formelt bud afsted til Leeds på 60 millioner euro og ifølge den velinformede journalist Fabrizio Romano, har Barca også givet et verbalt bud som dog er lavere end Chelseas. Leeds vil derfor gerne at catalanerne hæver deres bud men problematisk for dem er, at Raphinaha ikke vil acceptere et skifte til Chelsea når Barca også står og banker på døren.

Der er derfor lagt i ovnen til en spændende slutspurt om det brasilianske stjernefrø.

.:FORSIDE:.