fbpx

Både Barca og Sevilla er ubesejret i ligaen i 2022

FCBARCELONA.DK - 03.04.22

// Sevilla

Kun to hold i La Liga er lykkedes med at komme gennem de tre første måneder af 2022 uden at tabe en eneste kamp i La Liga. Der er tale om Barca og Sevilla, der mødes i aften på Camp Nou.

Der er to af de stærkeste hold i ligaen der mødes i aften, hvis man udelukkende ser på pointhøsten i 2022. Barca og Sevilla er begge ubesejret i år og spørgsmålet er, om det også er sådan efter topbraget i aften. Med et uafgjort vil begge hold stadig ikke have tabt i ligaen i 2022.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Både Barca og Sevilla har dog brug for alle tre point og uafgjort vil ingen af dem kunne bruge til noget, specielt ikke efter at Real Madrid lørdag aften besejrede Celta Vigo på udebane med 1-2. Derfor har begge hold brug for en sejr i aften, hvis de ikke skal tabe yderligere terræn i forhold til ligaens førerhold fra den spanske hovedstad.

Et nærmere kig på formkurven hos de to hold i aftenens kamp giver Barca en fordel. Trods den fine stime i La Liga oplever Sevilla nemlig modgang, for reelt har de kun vundet to ud af deres seneste ni ligakampe, mens syv er endt uafgjort. Derudover kommer skuffelsen over deres exit af Europa League i forrige uge.

Modsat er Barca flyvende for tiden, for de har vundet syv af deres seneste otte kampe og kun spillet en enkelt uafgjort. De er sikkert videre i Europa League, ligesom 0-4 sejren over Real Madrid for to uger siden har styrket selvtilliden yderligere.

Det er derfor Barca der må påtage sig favoritværdigheden i aften, både på grund af den aktuelle formkurve, mens også fordi de spiller på hjemmebane.

Kampen i aften fløjtes i gang kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.