fbpx
Annonce

B-holdet må undvære sine stjerner en måned endnu

FCBARCELONA.DK - 26.05.20

© FC Barcelona
// Barca B

Mens førsteholdet indledte træningen for et par uger siden efterhånden, var det først i går at B-holdets spillere gik i gang igen efter coronapausen. De kommer til at undvære de seks spillere, der i stedet træner med førsteholdet.

Barca B gik igang i går med at forberede sig på de playoff-kampe om oprykning, som der endnu ikke er sat dato på. Det var kun de to bedste rækker i spansk fodbold der for et par uger siden fik lov til at starte træningen, mens de lavere rækker først fulgte i går.

Det betyder at træner García Pimienta igen svinger pisken over de unge talenter på B-holdet, men det er ikke en fuld trup han har at arbejde med. Spillere som Iñaki Peña, Araujo, Monchu, Puig, Collado og Fati deltager alle ved førsteholdets træning og har gjort det siden opstarten.

Det er ellers planen at de seks spillere skal hjælpe B-holdet med at rykke op i 2. division A, men i første omgang handler det om at bidrage til bredden ved førsteholdets træning. Uden dem ville Quique Setién kun have 17 mand at arbejde med, da Dembélé og Umtiti er skadet i den smalle 19-mands trup.

De seks spillere kommer med stor sandsynlighed også i betragtning til ligakampene i juni måned, for det bliver nok først i løbet af juli, at B-holdet skal spille sine afgørende oprykningskampe.

Derfor må García Pimienta undvære sine største profiler i genopstarten af træningen, der ligesom med førsteholdet, starter med at være med individuelle øvelser.

.:FORSIDE:.