fbpx

Aviser: Antonio Rüdiger er plan B til forsvaret

Magnus Wind - 25.09.20

© Getty Images
// Rüdiger

Hvis det ikke lykkes Barca at hente klubbens førsteprioritet til midterforsvaret, Eric Garcia, så er Chelseas Antonio Rüdiger angiveligt catalanernes plan B. Barca foretrækker at leje tyskeren for resten af sæsonen. 

Forleden gik rygterne på, at Barca er blevet enig med Manchester City omkring et køb af midterforsvaren Eric Garcia, som catalanerne har haft i kikkerten det meste af transfervinduet. Hvis det imod forventning ikke lykkes Barca at hente catalaneren, så er Antonio Rüdiger fra Chelsea klubbens plan B. Det meddeler aviserne Kicker og Sport.

Efter at Chelsea har sikret sig Thiago Silva, er Rüdiger faldet i englændernes forsvarshierarki, hvilket ifølge aviserne er årsagen til, at den engelske klub muligvis vil lade tyskeren gå. Barca ønsker angiveligt kun at leje Rüdiger for resten af sæsonen, hvorefter klubben vil kunne hente Garcia på en fri transfer næste sommer, da den catalanske midterforsvar ikke ønsker at forlænge sin kontrakt med City. 

27-årige Rüdiger har spillet i Chelsea siden 2017, hvor det i alt er blevet til 115 kampe for englænderne. Derudover, så har han 31 kampe på cv'et for det tyske landshold. 

 

.:FORSIDE:.