Aviser: Både Liverpool og United vil hente Dembélé

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.10.21

// Ousmane Dembélé

Rygtebørsen om afgange og tilgange af spillere står aldrig stille. Især i denne tid er Dembélé meget i fokus på grund at sit kontraktudløb næste år. Både Manchester United og Liverpool meldes ude efter den franske kantspiller.

De seneste ugers rygter i det catalanske har gået på, at Dembélé selv gerne vil blive i Barca og forlænge kontrakten, men det afholder ikke andre klubber fra at vise interesse for den 24-årige verdensmester. Manchester United og Liverpool meldes begge interesserede i ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


For Uniteds vedkommende er interessen ikke ny. De har i flere år luret på Ousmane Dembélé. Særligt i slutningen af det forlængede sommertransfervindue sidste år blev interessen konkret, da englænderne forsøgte at hente Dembélé.

Også Liverpool har længe haft et godt øje til Dembélé, men uden at de har været lige så konkrete som Mancester United. De to catalanske aviser Sport og Mundo Deportivo skriver begge om de to engelske klubbers interesse for Dembélé.

Med kontraktudløb til sommer går spekulationerne på, at både Manchester United og Liverpool vil forsøge at hente Dembélé på en fri transfer. Fra den 1. januar i det nye år kan de forhandle direkte med ham selv, fordi han her vil have seks måneder tilbage af sin kontrakt.

.:FORSIDE:.