Aviser: Inter dropper interessen i Vidal

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.01.20

© Getty Images

Den italienske klub Inter har forgæves forsøgt at hente Arturo Vidal til Milano denne vinter, men det er ikke lykkedes. I sidste uge kom de angiveligt med deres sidste bud, men Barca vil ikke sælge chileneren her midt på sæsonen.

Arturo Vidal var Inters helt store transfermål denne vinter, men den italienske klub er ikke lykkedes med at overbevise Barca om et salg af chileneren her i starten af året, selvom han selv skulle være klar på at skifte tilbage til den italienske Serie A.

I sidste uge forsøgte Inter sig med et sidste bud på Vidal, men det blev angiveligt afvist. Derfor har Inter nu ifølge de italienske aviser Corriere dello Sport og La Gazzetta, indset, at Vidal ikke skifter væk fra Barca i denne omgang. I stedet har de rettet blikket mod danske Christian Eriksen, som angiveligt er meget tæt på et skifte til Milano-klubben.

Med til historien hører også, at Vidal skulle have ombestemt sig og valgt at blive i Barca efter catalanerne har fået en ny træner. Vidal var ikke tilfreds med Ernesto Valverde, som han mente gav for få minutter til ham. Med Quique Setién håber Vidal, at han nu får mere spilletid.

Dertil spiller det også en stor rolle i Vidals beslutning om at blive, at flere af de vigtigste spillere i truppen, som Messi, Suárez og Jordi Alba, har forsøgt at overbevise ham om at blive i Barca. Derfor ser det nu ud til, at Barca i hvert faldt har Vidal til rådighed resten af sæsonen.

Vidals kontrakt løber til sommeren 2021, men allerede til sommer kan et klubskifte måske komme på tale igen.

.:FORSIDE:.